Autorid: Helen Roots, Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 15. august 2023

Juhi käes on võim muuta oma töötajad paremaks ja töökamaks

Organisatsioonikultuur mõjutab inimeste käitumist ning samas mõjutavad inimeste käitumised, hoiakud ja väärtused organisatsiooni kultuuri. See, kas inimene tunneb end hästi ja rahulolevalt, sõltub töökeskkonnast. Kuidas panna töötajad tööõnne nautima, arutavad psühholoogist tööõnne spetsialist, koolitaja ja konsultant Tiina Saar-Veelmaa ning personalijuhist organisatsioonikultuuri uurija, koolitaja ja konsultant Irene Metsis.

„Ettevõtte töökultuuri kogeme me hetkest, kui organisatsiooni uksest sisse astume: tajume, millised on kombed, kuidas töö seal käib ja kuidas inimesed end seal tunnevad,” rääkis Metsis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456