Autor: Personaliuudised.ee • 14. august 2023

Ekspert: suvetööga lisaraha teeninud noored on parimas seisus investeerimisega alustamiseks

Paljud noored saavad oma esimesed ristsed tööturul kätte just suvel. Suve lõpus kontol tavatult suuremat summat nähes võib tekkida aga küsimus, mida teenitud rahaga peale hakata. Üks targemaid otsuseid on alustada sel juhul säästmise ja investeerimisega.
Foto: Pexels

Kuigi investeerimine ei pruugi tööturul esimesi samme astuva noore jaoks kõlada kõige atraktiivsema lahendusena, on see tuleviku mõttes siiski üks kasulikumaid ja enim kindlustunnet pakkuvaid otsuseid. Selleks, et jõuda investeerimise ja selle kaudu vara suurendamise juurde, tuleb alustada säästmisest ja säästmisharjumuse tekitamisest, kõlab soovitus Luminori privaatpanganduse varahaldurilt Kalle Koselt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456