Autor: Helen Roots • 31. august 2023

3 peamist põhjust, miks personalitöö robotite kätte ei lähe

Tehnoloogia areng on toonud kaasa revolutsiooni paljudes valdkondades, sealhulgas personalijuhtimises. Kuigi tehisintellekt (AI) ja robotid on tõotanud parandada personalijuhtide efektiivsust, on hulgaliselt olulisi põhjuseid, miks inimlik puudutus ja otsuste langetamine jäävad endiselt personalitöösse hädavajalikuks.
Niipea tehisaru personalitööd üle ei võta, kuid tehnilisemaid ülesandeid täita aitab see juba praegu!
Foto: Pixabay

1. Inimlik suhtlus ja emotsionaalne tundlikkus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456