Autor: Helen Roots • 5. september 2023

Atraktiivseimad tööandjad on välja selgitatud ja auhinnatud!

Täna, 5. septembril veidi pärast keskpäeva kogunes pealinna nooblimasse ööklubisse Vatican kirev seltskond – ligi 200 inimest, kelle peamine huvi oli teada saada, kes Instari värskes uuringus hinnatud 388 ettevõttest-organisatsioonist pärjatakse atraktiivse tööandja märgisega.
Foto: Andrei Ozdoba
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456