Autor: Personaliuudised.ee • 13. september 2023

Ellex Raidla personalijuhina alustas tööd Triin Tõnsing

Septembris Ellex Raidla Advokaadibüroo personalijuhina alustanud Triin Tõnsingul on psühholoogi haridus ning selja taga 15-aastane personalivaldkonna kogemus nii era- kui avalikust sektorist. Kogemusi inimeste juhtimisest on andnud ka pikaajaline töö ning vabatahtlik tegevus Kaitseliidu ja selle naisorganisatsiooni Naiskodukaitse ridades.
Ellex Raidla partneri Martin Mäesalu sõnul on uuel personalijuhil olemas kõik vajalikud omadused.
Foto: Ellex Raidla

Ellex Raidla partneri Martin Mäesalu sõnul on Triinul olemas kõik hea personalijuhi omadused – visioon, eesmärgid ja valmisolek inimesi kuulata. „Hästi toimivas ettevõttes on personalijuht osa juhtkonnast ja kujundab ettevõtte arengut. Personalijuhi peamise rollina näeme tugeva organisatsioonikultuuri ja atraktiivse töökeskkonna kujundamist kõikidele töötajatele. Usun, et Triin sobitub sellesse rolli igati. Pealegi on ta ka muidu väga tore inimene,“ ütles Ellex Raidla partner ja juhatuse liige Martin Mäesalu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456