Autor: Laura Kassin, Personalileidja OÜ tegevjuht • 18. september 2023

Tugeva meeskonnavaimu ja töökultuuri puudumine võib viia vaikse loobumiseni

Viimasel ajal on muutunud üha sagedasemaks vaikse loobumise mõiste. Personalileidja Laura Kassin selgitab, et vaikne loobumine on eripärane käitumine, kus töötajad teevad miinimumi, et säilitada oma töökohta, kuid hoiduvad tegemast lisapingutusi ja on emotsionaalselt oma töökohast juba täiesti lahti lasknud. Mida sel puhul teha ja kuidas seda ennetada?
Kui töötajad ei ole motiveeritud, mõjutab see ka ettevõtte kasumlikkust, on Laura Kassini sõnul üks olulisi põhjuseid, miks tuleks vaikset loobumist märgata ja ennetada.
Foto: Kerttu Jahhu

Mis on vaikne loobumine?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456