Autor: Age Pettai, R-Kioski ja Caffeine’i personalijuht • 4. oktoober 2023

Personalijuhi soovitus tööturule sisenejale: võta vastutus ja ära lase elul end valusalt õpetada

Hiljuti selgusid noorte silmis kõige atraktiivsemad tööandjad. Suuri üllatusi edetabelis ei olnud, endiselt kõnetavad enim tehnoloogia- ja finantssektor. Esimene reaalne töökogemus saadakse aga sageli hoopis kohvikus või restoranis.
R-Kioski ja Caffeine’i personalijuht Age Pettai kardab, et noore uljaspäine käitumine esimestes töösuhetes võib tulevikus valusalt kätte maksta.

"Kui mujal on ehk teisiti, siis selles valdkonnas kipub iseseisvasse ellu astuvate noorte teadlikkus tööga seotud õigustest ja kohustustest kasin olema. Viimase suve kogemusele toetudes korduvad mõningad mustrid, mille teadvustamine võiks noortele kasuks tulla," kirjutab Reitan Convenience Estonia personalijuht Age Pettai.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456