Autor: Kerli Karpa, Hansavesti klienditeeninduse arendusjuht • 5. oktoober 2023

Hansavest: ka järgmine aasta tõotab tulla keeruline

Äripäeva Infopanga värske tööjõurendi ja tööhõiveagentuuride kvartaliraporti juurde andis seekord turuosalise kommentaari Hansavesti klienditeeninduse arendusjuht Kerli Karpa. Uurisime, mis tööturul toimumas on, mis on valdkonna tänased väljakutsed ja mida prognoosib Hansavest lähitulevikuks.
Kuigi töötajate koguarv on pigem langenud, on ootused spetsialistile tõusnud, tõdeb Kerli Karpa.
Foto: Pixabay

Tööstusettevõtete tööjõu- ja koolitusvajadustele spetsialiseerununa näeme, et tööstusettevõtetel on ka praeguses majanduslanguses spetsialistidest puudus. Kuigi töötajate koguarv näitab ettevõtetes langustrendi, on ootused spetsialistile tõusnud. Oodatakse töötajaid, kes valdavad erinevaid tööprotsesse ning suudavad kaasa mõelda ja oma tööd efektiivsemalt korraldada, tagades töö/toote kvaliteedi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456