Autor: Personaliuudised.ee • 6. oktoober 2023

Selgusid vaimset tervist väärtustavad tööandjad

Peaasi.ee esimest korda välja antava vaimset tervist väärtustava organisatsiooni märgise pälvis 126 tööandjat. See on tunnustus, mis näitab, et selle saanud organisatsioon hindab oma töötajate vaimset heaolu ning teeb teadlikke samme selleks, et inimeste tervis oleks hoitud.
Kuldmärgise saajad.
Foto: Raigo Pajula
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456