Autor: Kateriin Aljas, BDO Eesti • 16. november 2023

Jõulupreemia: kuidas seda õigesti maksustada ja deklareerida?

Varsti on kätte jõudmas aasta kõige imelisem aeg – jõulud. See on aeg, kus saab olla koos kallite inimestega, olgu nendeks siis pere, sõbrad või kolleegid. Aga kindlasti on see ka aeg, mil on vaja planeerida ja paigutada oma finantse, kuna soovitakse tähtsaid inimesi meeles pidada, tehes neile kingitusi.
Hoolitse, et kõik su pakutav oleks õigesti vormistatud ja töötaja parimaid huve arvestav.
Foto: Pixabay

Pingul olevat finantsilist rihma võib aidata lõdvemaks lasta tänapäeval juba paljude tööandjate poolne pakutav hüve – jõulupreemia.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456