Autor: Tiina Hiller, brändingu ja HR-ekspert • 16. november 2023

Turundus ja HR: ühe mündi kaks külge

Kui mul ligi viisteist aastat tagasi pangas töötades avanes võimalus liikuda turundusest personalijuhtimisse, ei osanud ma aimatagi, kui suurt mõju see minu edasisele teekonnale avaldab. See otsus, mis esmapilgul tundus ootamatu karjääripööre, osutus hiljem üheks vägevaks kogemuseks.
Turundus ja HR saavad üksteise tööriistadest ja tehnikatest palju õppida.
Foto: Jake Farra

Seega, kui pärast ligi kümmet aastat HR-vallas avanes mul võimalus aidata üles ehitada idufirma Salv brändi, kogesin ma, kui väärtuslik ja oluline on turunduse ja personali omavaheline sünergia.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456