Autor: Virtuaalkliinik.ee • 27. november 2023

Märka lähisuhtevägivalla all kannatavat kolleegi

President Kaljulaidi Fond korraldab 5. detsembril juba teise lähisuhtevägivalla-teemalise konverentsi „Koos tugevamad“, et üheskoos arutleda, milline on igaühe roll ja panus lähisuhtevägivalla olukorra parendamisel. Kliiniline psühholoog Katrina Heinmets toob välja, miks on oluline märgata lähisuhtevägivalla all kannatavat kolleegi ja kuidas teda aidata.
Kui sul või su lähedasel-tuttaval on lähisuhtevägivalla probleem, siis saad abi küsida mitut moodi: uuri täpsemalt palunabi.ee, ohvriabi kriisitelefon on 116 006 ja töötab ööpäev läbi, hädaolukorras helista 112.
Foto: Shutterstock

Värskest Statistikaameti uuringust selgus, et lausa 41% naistest ja 33% meestest on kogenud paarisuhtes vägivalda. Enamik neist käib igapäevaselt tööl ehk töökollektiivides on nii lähisuhtevägivalla toimepanijad kui ka nende ohvrid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456