Autor: Personaliuudised.ee • 22. detsember 2023

Pikaajalise kaitstud töö teenuse pilootprojekt saab lõpu

31. detsembril lõpeb töövõimereformi raames välja töötatud pikaajalise kaitstud töö teenuse (PKT) pilootprojekt. Kaheksa aasta jooksul nõustati ja juhendati ning oli aktiivselt tööga hõivatud kokku 2055 inimest. Teenuseosutajaid oli üle Eesti kokku 46.
Koristamine oli üks töö, mida erivajadusega inimesed teha said.
Foto: Raul Mee

Lõppeva pilootprojekti käigus said puuduva töövõimega (sh vaimupuudega, psüühilise haigusega, liitpuudega, nägemispuudega, peaajutraumaga) inimesed töökeskustes teha erineva raskuskategooriaga töid, nagu tellimustööd, omatoodang, puhastusteenindus ja köögi abitööd. Teenuseosutajad leidsid projektis osalejatele sobivaid töid ka väljaspool töökeskuseid, näiteks heakorratööd koostööpartnerite juures ning abitööd metsas ja aiandis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456