Autorid: Helen Roots, Jaanika Rannula • 29. jaanuar 2024

Pekkikeeramise meistriklass: planeerimine ja prioritiseerimine

No kuidas sul see nädal läks? Kas läks nagu planeeritud ja said rahuliku südamega nädalavahetust nautida või avastasid reede õhtul et pekki küll, lauale on kuhjunud meedetuletustega post-it’id - “arved välja saata”, “koosta küsitlus”, “küsi pakkumine”.
Pekkikeeramise musternäidised, juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula ning Personaliuudiste juht Helen Roots – kaks pead on ikka kaks pead.
Foto: Helen Roots

Lisaks meenub, et need 2 inimest tahtsid saada vastuseid neljapäevaks, esitluse materjalid on vaja uue kujundusega ümber teha, koolitusmaterjalidele töölehed lisada, materjalid välja printida ja ... aga esmalt on vaja kontoritarvete poest printerile paberit tuua.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456