Autor: Best Marketing • 6. veebruar 2024

VIIMANE VÕIMALUS! Värbamisturundusauhinnad 2024 ootab silmapaistvaid tööandja brändingu ja värbamisturunduse tegusid

Instar ja CV-Online (CV.ee) korraldavad ka sel aastal Värbamisturundusauhinnad konkurssi, kuhu on 6. veebruarini oodatud organisatsioonide silmapaistvad värbamisturunduse ja tööandja brändingu tegude nominatsioonid. Nomineerimine on tasuta.

Konkursi eesmärk on tunnustada Eesti silmapaistvamaid, edukamaid ja sihtrühmi kõnetavamaid tööandja brändingu ja värbamisturunduse tegusid. Soov on, et Eesti tööturg paremini toimiks – et tööotsijateni jõuaks veel sisukamad tööalased väljakutsed ning tööpakkujad leiaks seeläbi sobivad inimesed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456