Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 16. veebruar 2024

Ehitusjuhid: ka tänavu kasvab ainult palk

Äripäeva Infopank küsitles jaanuaris sektori 16 ettevõtte juhti ja palus vastata oma ettevõtte lähema kuue kuu väljavaateid puudutavatele küsimustele. Teiste näitajatega võrreldes prognoositi kiiret kasvu vaid keskmisele töötasule
Turg jaheneb.
Foto: Liis Treimann
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456