Autor: Janno Riispapp • 18. aprill 2024

30-aastase ajalooga õmblusfirmat sunnib lõpetama liiga kiire palgakasv

Üle 30 aasta tegutsenud õmblusettevõte OÜ Mentha teatas töötukassale 14 inimese koondamisest ja ettevõtte likvideerimisest.
Foto: Raul Mee

Tellimuste järsk vähenemine, alampalga tõusuga seotud palgatõus, hinnasurve, põhjendas osaühingu Mentha omanik ja juhatuse liige Margit Eskel. “Meil on mõned inimesed niikuinii miinimumpalga peal, nende palgad automaatselt tõusid, samal ajal me toote hindu tõsta ei saa, sest konkureerime lähiriikide toodanguga.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456