Autor: Kristjan Kurg • 7. veebruar 2024

Riik enam ei telli: ehitusfirma koondab kõik töötajad

Jaanuaris kurvastas oma töötajaid koondamisega mitmete teiste seas hoonete restaureerimisega tegelenud Talum Ehitus, kes lõpetab tööpuuduse tõttu tegevuse. Jaanuaris sai esmase koondamisteate ligi 450 inimest, kirjutab Äripäev.
Väikestel ehitusfirmadel on aina keerulisem lepinguid saada
Foto: Pexels
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456