Autor: Personaliuudised.ee • 7. mai 2024

Palgakasv näitab pidurdumise märke ja oodata on koondamisi

Üle poole tööandjatest on viimase kaheksa kuu jooksul tõstnud töötajate põhipalka ja veidi üle veerandi plaanib seda teha veel selgi aastal.
Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder
Foto: Liis Treimann

Uusi töötajaid plaanib värvata üle poole (64%), samas kui 12% tööandjatest kavandab koondamisi, selgub Palgainfo Agentuuri ja CVKeskus.ee 2024. aasta aprillis korraldatud tööandjate küsitluse esmastest tulemustest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456