31. mai 2024

Kas palk ikka on konfidentsiaalne info?

“Teabevara tund“ uuris advokaadilt, kas palk on tingimata konfidentsiaalne info ja mida tööandja peaks tegema, kui töötaja ei taha ametijuhendile allkirja anda.
Vasakult: Kaisa-Maria Kubpart ja Kristi Sild
Foto: Külli Seppa

Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastused tööõiguse spetsialistid saates „Teabevara tund“. Stuudios on advokaadibüroo WIDEN partner ja vandeadvokaat Kristi Sild ning advokaat Kaisa-Maria Kubpart.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456