Autor: Sirja Sulakatko, MTÜ Targa Töö Ühing tegevjuht • 4. juuni 2024

Kogemus: ümberõppija palkamine – aken uude võimalusse

IT-valdkonnas on peale kasvamas uus põlvkond ümber- ja täiendõppe kursusi läbinud kandidaate. Kuid nii värbajatele kui ka ümberõppe läbinud kandidaatidele teeb peavalu see, et programmi lõppedes ei ole nende haridus ja töökogemus nõuetekohane.
IT-audiitor Birgit Sääsk
Foto: Finantsinspektsioon

Finantsinspektsioon värbas IT-audiitori ametikohale IT-valdkonna erisuguseid ümberõppeprogramme läbinud Birgit Sääse. Loodetavasti julgustab ja inspireerib see intervjuu ka teisi organisatsioone ja ettevõtteid töötajate otsingul.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456