Autor: Birgit Ruunik • 6. juuni 2024

Euroopa tööandja brändingu tipud kogunesid Helsingis

Miks võib juhtuda nii, et väärtustel pole tööandja brändingu kontekstis mingit väärtust? Miks ei tasu Ferrarit garaažis peita? Mitu korda saad luua esmamuljet? Sellest ja paljust muust rääkisid esmaspäeval Euroopa tööandja brändingu tippagentuuride juhid.
Foto: Petri Mast

3. juunil kogunesid tööandja brändingu teemadest huvitatud inimesed nii Eestist kui ka Soomest eksklusiivsele seminarile Helsingisse, et kuulata maailmatasemel ekspertide ettekandeid. Sündmus oli tõepoolest märkimisväärne, sest mitte kunagi varem ei ole nii paljud Euroopa tööandja brändingu tippagentuuride juhid meile nii lähedal avalikku seminari pidanud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456