Autor: Personaliuudised.ee • 7. juuni 2024

Selgusid vastutustundliku ettevõtte märgise saajad

5. juunil toimunud pidulikul galaõhtul tunnustati Eesti vastutustundlikumaid organisatsioone kuld-, hõbe-, või pronksmärgisega. Tänavu sai märgise 36 ettevõtet ja organisatsiooni.
Hetk märgiste jagamise galalt.
Foto: Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum

Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo sõnul algavad suured muutused ettevõtjatest. “Arusaam ESG väärtusest ja vajalikkusest on jõudnud väga erinevate ettevõteteni nii tootmisest kui teenindusest ja nii linnast kui maapiirkondadest. Muutustega kohanemine ei saa aga olla ainult ettevõtjate ülesanne. Ka riigil tuleb astuda sammud, et teha üleminek võimalikult lihtsaks ning panustada ressurssidega vastutustundlikesse ja uut lisandväärtust loovatesse ettevõtmistesse,” lausus Riisalo.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456