Autor: Stiine Reintam • 9. juuli 2024

Palgatööst vabaks saamine: mõnele see ei sobigi ja see on okei!

Palgatööst vabaks saamine ja finantsvabaks saamine ei ole alati sirgjooneline teekond. Palgatöö vaba Riin Mäesalu ja palgatööl käiv finantsvaba Mari-Liis Jääger rääkisid Investeerimisfestivalil, kuidas oma palgatöö vaba elu alustada ning mida tähele panna.
Riin Mäesalu ja Mari-Liis Jääger rääkisid, kuidas saaks töölt ära tulla südamerahus.
Foto: Mailis Vahenurm

Kui Mäesalu oma palgatööst lahti sai, tegi ta selleks palju ettevalmistusi. Enne palgatöölt ära tulemist töötas ta Pipedrive’is, kus tema 4000-eurone brutopalk lubas tal panna kõrval piisavalt raha, mis kataks tema 14 kuu kulud. Mäesalu märkis, et kulude sisse arvestas ta ka meelelahutuskulud. Samuti pani ta kirja oma hirmud, et neist paremini üle saada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456