Autor: Helen Roots • 16. jaanuar 2023

Personali Praktik, jaanuar 2023

Edukat alanud aastat!

Saab olema huvitav näha, mida uus aasta meile seekord pakub. Tähetargad on oma ennustused teinud, aga elu näitab, et maailm suudab meid ikka üllatada. Nagu öeldakse: inimene teeb plaane ja jumal naerab. Loodan, et tänavu antakse meile pärast kõiki neid vapustusterohkeid aastaid rohkem häid uudiseid ja soodsaid võimalusi tehtud plaane edukalt ellu viia. Kuidas luua head personalistrateegiat, kas HR-trendide koondamine ühte strateegiadokumenti kindlustab selle tugevuse? Hea HR-strateegia loomise kogemust jagab Kristi Ansberg. Estel Pukk, mõjukaim personalijuht 2022, viib mõtted asendatavusele, mis peaks olema igapäevase töökorralduse orgaaniline osa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456