Autor: Helen Roots • 15. september 2023

Personali Praktik, september 2023

Hea lugeja, avame uue hooaja ning usun, et hoolimata kehva suusailma küllaga pakkunud suvest said patareid laetud ja D-vitamiini tase tõstetud. Kui mitte, siis Piret Potisepp oma energia ja särtsaka olemisega lisab kindlasti natuke rõõmu ja inspireerib tegudele. Saame Piretiga lähemalt tuttavaks persooniloos.

Minuni jõudis ühel päeval mureliku 57-aastase meesterahva kõne, kus ta kurtis, et nii vanana (uskumatu, 57 pole ju mingi vanus veel) ta enam tööd kuidagi ei leia, et valik tehakse ju sünniaasta järgi kohe ära. Nii väga, kui ma ka ei tahtnud temaga nõustuda, pean tunnistama, et tema murel on alust. Ka Pireti süda valutab sel teemal ning ta panustab, et nii tööandjate kui ka, mis seal salata, värbajate, teadlikkust natuke upitada. Loe lisaks persooniloole ka Pireti artiklit.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456