Autor: Helen Roots • 1. märts 2024

Personali Praktik, veebruar 2024

Alanud aastast on üks kuu juba selja taga, aga Sinuni jõudis selle aasta esimene Personali Praktiku number alles nüüd. Kõik on korrektne, PP ilmubki nüüd korra kahe kuu kohta ja järgmist numbrit saad lehitseda aprillis.

Aasta esimene kuu möödus kiiresti ja kes jaanuaris alles aastaplaane tegid, on stardipakul teistest juba sammukese maha jäänud. Mida aasta toob, sõltub väga paljudest asjaoludest. Mõnes sektoris on oodata kasvu, mõnes tuleb kiiremini ujuma õppida, et nina veepeal püsiks, ja mõnes võib olla vajadus ka tagasi tõmmata. Igas neist peab meeles pidama, et kõige tähtsamad on ikkagi inimesed meie ümber, avatud suhtlus, mõistmine ja lahenduse leidmine. Kui teed peavadki seekord lahku minema, siis ikka inimlikult. Sirli Spelman annab oma kolumnis soovitusi koondamiste puhuks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456