Autor: Henry Auväärt • 21. mai 2021

Konkurents töötajate leidmisel on tagasi

2021. aasta esimese nelja kuuga on pakutavate ametikohtade arv taastunud kriisi-eelsete kuude tasemele. Kiirelt kasvav tööpakkumiste arv on märkimisväärselt parandanud inimeste valikuvõimalusi tööotsingutel, kuid suurendanud tuntavalt ka konkurentsi parimate töötajate värbamisel.
CV Keskuse turundusjuht Henry Auväärt
Foto: Veiko Tokman

Piirangute leevenemise ja maailma avanemisega üha kiirenev värbamisvajadus tekitab taas suurema nõudluse ka personaliotsingufirmade teenuste järele, sest vajalikku tööjõudu tuleb leida siiski konkurentidest kiiremini.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456