Autor: Hanno Ahonen • 4. oktoober 2021

Kas poolikult tehtud värbamine on väärt 15 000 eurot kaotust?

Eesti soov ja tahtmine on olla maailmatasemel IT-riik, aga kust võtta kõik need inimesed, kes teeks Eestist globaalse IT-keskuse, küsib ettevõtte MoveMyTalenti tegevjuht Hanno Ahonen portaalis foundMe. Turul häid spetsialiste praktiliselt enam ei leidu, sest nad kõik on juba kuskil palgal, järele jääb vaid võimalus neid konkurendi juurest üle osta või välismaalt värvata.
MoveMyTalenti tegevjuht Hanno Ahonen
Foto: Laura Oks

Pole mingi saladus, et meie riigil on oma plussid ja miinused, kui räägime näiteks ettevõtte loomisest või äri laiendamisest. Eesti pluss on kindlasti see, et oleme pisike ja paindlik ning suudame muutustega alati kiirelt kohaneda. Teiselt poolt on Eesti turg väga väike, kuid ometigi ootame, et see täidaks nii mitmel moel meie kõigi lootusi ja unistusi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456