Autor: Urve Vilk • 1. juuni 2021

Aasta värbaja Kristel Kraag: värvatav pole nõrgem pool

Aasta värbajaks valitud Kristel Kraag on käinud aeg-ajalt ise mõnel töövestlusel lihtsalt sellepärast, et ennast töiselt vormis hoida ja tunnetada, mis tunne on olla vastasrollis. Kandidaadina on ta kogenud, et tööle soovijat peetakse sageli nõrgemaks pooleks, kuigi see ei peaks nii olema.
Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse värbaja Kristel Kraag
Foto: Meeli Küttim

Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse (SMIT) värbaja Kristel Kraagi tee värbamiseni on olnud heas mõttes käänuline. Õppides Kopli kunstikeskkoolis, mõtles ta hoopis nahakunstnikuks saamisest. „Sisseastumisavalduse sai viia korraga ühte kooli, aga mul oli kaks valikut: toonane peda ja ERKI. Peda katsed olid varem ja sain sisse käsitöö- ja kunstiõpetaja erialale,” räägib ta. Koolis õpitud viie aasta jooksul läbis Kristel kaks lisaeriala – andragoogika ja informaatika. „Informaatikast saigi minu jaoks uks infotehnoloogia maailma, kuigi see oli veel üsna algeline, alles ju tulid esimesed meiliaadressid jms. Aga õppida oli siiski väga põnev,” nendib ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456