Autor: Kaija Teemägi, Elisa personalivaldkonna juht • 7. detsember 2021

Kaija Teemägi: mida pakkida kaasa 2021. tööaastast?

Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemuste pagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemärgi
Foto: Erakogu

Aasta tiksub viimaseid nädalaid ning möödunud 12 kuu tööelu on vaieldamatult olnud kirev ja väljakutseline. Mida me sellest tööaastast õppinud oleme ja mida pakkida kaasa uude aastasse?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456