Autor: Liis Elmik, Swedbanki vanemökonomist • 22. aprill 2022

Palgalõhe, kus sa elad?

Kui sa oled naine vanuses 35-44, siis suure tõenäosusega teenid sa märkimisväärselt madalamat palka kui sinu eakaaslasest mees. Eestis on palgalõhe kõige suurem just selles vanusegrupis ja sellel on mitu põhjust, millest mõni on ka positiivne, kirjutab Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik
Swedbanki vanemökonomist Liis Elmiku sõnul on Eestis meeste ja naiste palgalõhe kõige suurem vanusegrupis 35-44. Seda naiste kahjuks.
Foto: Andras Kralla
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456