Autor: Äripäev • 4. oktoober 2022

Tööandjad: pika plaanita saab Eesti edulugu otsa

Tööandjate Keskliit avaldas oma tavapärase valimiste-eelse manifesti, sõnastamaks need probleemid ja lahendused võtmeküsimustes, millest sõltub Eesti ettevõtete ja inimeste heaolu. Äripäev avaldas lühikokkuvõtte dokumendist, mis kannab seekord pealkirja „Aeg on olla ajast ees“.
Tööandjate Keskliidu tegevjuht Arto Aas.
Foto: Raul Mee

Manifesti pealkiri „Aeg on olla ajast ees“ kirjeldab tööandjate ootust Eesti riigi juhtimisele. Viimased aastad oleme liikunud kriisist kriisi. Kuigi sõja ja pandeemia tõi väliskeskkond, siis mitu kriisi on senise otsustamatuse ja edasilükkamise tagajärjed. Probleemid vinduvad tervishoius, energeetikas, riigijuhtimises, hariduses ja tööturul. Need juba häirivad Eesti inimeste head käekäiku.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456