Autor: Relika Rohtoja, HKScani Baltikumi personalidirektor • 29. november 2022

Relika Rohtoja: töötajate puuduse üle pole mõtet lõpmatuseni hädaldada

Reaalsus on, et tööturul on palju inimesi, kes ei taha töötada tootval tööl. Kuid selleks, et töötajaid siiski leida, peame harjuma loomingulisema lähenemisega ja pakkuma oma töötajatele hüvesid, mis neid ka kõnetaksid.
Relika Rohtoja soovitab leida hädaldamise asemel hoopis väärtuspakkumisi, mis töötajaid tõepoolest kõnetavad.
Foto: Kadri Purje

Pole midagi salata, tööstuses on praegu keerulised ajad. Ühest küljest oleme vastamisi hinnatõusuga tootmise poolelt, teisalt teame oma tööturu üsnagi piiratud seisu. Mulle meeldib vaadata elule positiivselt küljelt, seetõttu ütlen: kas pole mitte põnev aeg?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456