Autor: Kristjan Rotenberg • 6. märts 2023

Juhtide vaimne tervis: tagasiastumise kunst – millal ja kuidas ametist lahkuda?

Maailmas, kus pingutamine ja tulemuslikkus on au sees, võib mõte töölt lahkuda tunduda vastuoluline. Lõppude lõpuks on meid õpetatud uskuma, et edu saavutatakse raske töö ja järjekindlusega ning tagasiastumine on nõrkuse märk, kirjutab kogenud tööstusjuht, koolitaja ja vaimse tervise edendaja Kristjan Rotenberg.
Maailmas, kus pingutamine ja tulemuslikkus on au sees, võib mõte töölt lahkuda tunduda vastuoluline. Aga millal kaaluda töölt lahkumist? Koolitaja ja vaimse tervise edendaja Kristjan Rotenberg jagab mõtteid ja tööriistu, millal tasub kaaluda töölt lahkumist ja kuidas juhina väärikalt samm tagasi astuda.
Foto: Raul Mee

Aga mis siis, kui töölt lahkumine võib olla hoopis võti oma tõelise potentsiaali avamiseks? Mis siis, kui tagasiastumine on tegelikult nutikas samm, mis võib tuua kaasa suurema edu ja eneseteostuse karjääris ja isiklikus elus? Tagasiastumise kunst on julge samm, mida edukad inimesed õigel hetkel nutikalt kasutavad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456