Autor: Ülle Pind, Swedbanki personalijuht • 4. august 2023

Silmanähtav edukus tuleb sageli vaimse tervise arvelt

"Võime arvata, et pikad töötunnid on investeering tulevikku, kuid tehes seda oma vaimse tervise arvelt, jääb kasum hiljem välja võtmata," kirjutab Swedbanki personalijuht Ülle Pind.
Keegi ei saa elada kõrge eani ja olla õnnelik ainult töötades, on Swedbanki personalijuht Ülle Pind kindel.

Inimestele pakub turvatunnet, kui nad saavad keskenduda kindlale eluvaldkonnale. Noortele on selleks enamasti haridus, millele järgneb erialane töö. Seatakse eesmärgid, mida tahetakse võimalikult kiiresti saavutada, ning silme ees nähakse palganumbrit, milleni soovitakse jõuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456