Autor: Meelis Mandel • 30. november 2020

Kodust töötamine on muutnud juhid lapsehoidjalikeks

Tuntud juhtimiskoolitaja Raimo Ülavere tähelepanekuid mööda kipuvad tööandjad kodust toimetavate töötajate kohusetundlikkuse pärast üle muretsema ning pigem tuleks jälgida, et inimesed üle ei pingutaks.
Juhtimiskoolitaja Raimo Ülavere
Foto: Andres Haabu

Ülavere viitas Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et eri uuringute põhjal töötab kaks kolmandikku inimesi kodus olles hoopis rohkem. Distantstöö eeldab koolitaja kinnitusel töötajatele rohkem vastutuse andmist. Ühtlasi tuleb veebikoosolekutega piiri pidada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456