Autor: Mai Kroonmäe • 4. märts 2021

Helmes: õppimine peaks olema integreeritud igapäevatööga

Miks võiks töötaja õppimine olla osa igapäevatööst ja kuidas töötaja arengut ettevõttes toetada, räägivad saates tarkvaraettevõtte Helmes õpi- ja töökogemuse disainer Kei Karlson ja juhtivarendaja Oliver Kuldmäe.
Tarkvaraarendusi loova ettevõtte Helmes, mille eesmärk on olla IT-talentidele kõige arendavama töökoha pakkuja, õpi- ja töökogemuse disainer Kei Karlson ja juhtivarendaja Oliver Kuldmäe.
Foto: Helmes AS

Kuuleme Helmese õppimist toetavatest formaatidest, nagu mentorprogramm, TechNationTalks ja Hack Day. Kei Karlson räägib, millistele küsimustele tuleks vastata töötaja arengut toetades, mis on motivatsiooni hoidmise võti ning mida lubab Helmes oma töötajatele.

Oma karjääriloo räägib Oliver Kuldmäe – kuidas ta praegusele ametipositsioonile jõudis ja kuidas Helmese struktuur soodustab erinevate väljakutsete proovimist.

Saatejuht on Mai Kroonmäe.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456