Autor: Mai Kroonmäe • 2. september 2021

Globaalne hasartmängufirma: väärtustame väga kõrgelt Eesti spetsialiste

Mida Eesti spetsialistide puhul rahvusvahelises kontsernis väärtustatakse, milline on ligi 2000 töötajaga ettevõtte töö- ja juhtimiskultuur ning mis üldse hasartmängu valdkonnas toimub, räägivad uues „Minu karjääri” saates saatekülalised veebipõhiseid hasartmänguteenuseid pakkuvast Betsson Groupist.
Saate „Minu karjäär” saatekülalised Betsson Groupi vanemarendaja Siim Tali (vasakult), osakonnajuhataja Kristjan Uba ja Baltikumi ärijuht Kaido Ulejev.
Foto: Äripäev

Betsson Groupi 70 liiget töötavad Eestist ning lähiajal oodatakse neile lisagi. Globaalne ettevõte värbab seal, kus on häid spetsialiste, ning seetõttu kasvab ka Tallinna kontor jõudsalt. Saates räägitakse muu hulgas ettevõtte eripäradest ning ka sellest, mida töötajatelt oodatakse ja värbamisel silma peetakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456