Autor: Elis Vaiksaar • 21. aprill 2022

Kuidas käituda meeskonda sattunud „pahalasega“?

Kaido Pajumaa ja Elis Vaiksaar.
Foto: Andres Laanem
Saatesarja „Bürootöö infopunkt“ neljandas saates keskendume meeskonna sisekliimale ning „pahalastele“, kes selle heaolu alla viivad.

Mida teha olukorras, mil meeskonda on sattunud keerulise iseloomuga töötaja või hoopiski juht? Kas sellises olukorras on efektiivne ja tulemuslik meeskonnatöö üldse võimalik? Kuidas töötajale või kolleegile valesti käitumisest märku anda samal ajal konflikte vältida püüdes? Mitu uut võimalust peaks inimesele üldse andma? Mida saavad teha kolleegid? Mis hetkel ja milliste riskidega tuleks minna keerulisest juhist mööda ning pöörduda omakorda tema juhtide poole?

Meeskonda sattunud keerulistest „pahalastest“ räägib Motivaator.ee juht ja koolitaja Kaido Pajumaa. Saadet juhib Elis Vaiksaar.

Saadet toetab tõlkebüroo Interlex.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456