Autor: Gregor Alaküla • 7. september 2022

Ingelinvestor: naisjuhid on suurema tõenäosusega edukad

Naistegevjuhid teevad keerukate toodete turuletoomisel paremat tööd, sest nad on rohkem fookuses, püsivamad ja valmis rohkem eitavaid vastuseid saama, väljendas ESTBANI äriinglite võrgustiku sündikaadi juhtinvestor Martin Goroško oma arvamust saates „Triniti eetris“.
Vasakult: ESTBANI äriinglite võrgustiku sündikaadi juhtinvestor Martin Goroško, Nanordica Medicali tegevjuht ja kaasasutaja Olesja Bondarenko, Lightcode Photonicsi kaasaustaja ja tegevjuht Heli Valtna ning Triniti vandeadvokaat Peeter Mõtsküla.
Foto: Gregor Alaküla

Goroško lisas, et kuigi Eesti statistika järgi on naisjuhte põhjendamatult vähe, õnnestub neil suurema tõenäosusega edukas olla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456