Autor: Helen Roots • 5. jaanuar 2023

Mikrokraadiprogrammide eripärast ja vajalikkusest tööturul

Raul Ennus, Evely Gorobinski ja Piret Jõhvik.
Foto: Andres Laanem
Töömaailma pidev muutumine on aina olulisemaks muutnud ka elukestva õppe ning paindlikkust ja individuaalset lähenemist võimaldavad õpiteed. Saade „Õppetund“ võtab oma kolmanda hooaja avasaates vaatluse alla mikrokraadiprogrammid.

Veel mõni aasta tagasi seda mõistet meie haridussüsteemis ei olnud, 2022. aasta sügisel oli aga Tallinna Ülikooli, Tartu Ülikooli ja TalTechi valikus kokku üle 120 mikrokraadiprogrammi. Mis on vahepeal muutunud ja miks me ühtäkki leiame ülikoolide õppekavadest suurel hulgal mikrokraadiprogramme? Kellele need on suunatud ja miks neid üldse valida?

Neile küsimustele annavad saates vastuse Bigbanki üksuse juht ja andragoogika üliõpilane Piret Jõhvik, SOL Baltics Baltikumi personalijuht Evely Gorobinski ja Juunika Koolituse juhtivpartner Raul Ennus. Räägime ka Rae valla näitel, kuidas kohalik omavalitsus saab oma inimeste haridusteesse oma panuse anda.

Saadet juhib Euroopa täiskasvanuhariduse võrgustiku EPALE saadik Eestis – Katre Savi.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456