Autor: Eve Noormägi • 3. august 2023

Üha populaarsem kaugtöö: milliseid nõudeid peab kodukontoris järgima?

Fotol vasakult: Eve Noormägi, Külli Gutmann, Birje Kalmus, Päivi Margna
Foto: Andres Laanem
„Teabevara tund“ keskendub seekord kaugtööle ning sellega seonduvatele õigustele ja kohustustele. Räägime, millised eeldused peavad olema täidetud, et töötaja üldse saaks kaugtööd teha. Näiteks kes peab katma tööruumi ja -vahendite kulu, kuidas korraldada töötervishoiu ja tööohutuse nõuete täitmist kodukontoris, kuidas toimida, kui töötaja teeb kaugtööd eri kohtades?

Samuti uurime, kellega ja millistel tingimustel saab sõlmida iseseisva otsustuspädevusega töötaja lepingu.

Stuudios on advokaadid Birje Kalmus ja Päivi Margna advokaadibüroost LMP, küsivad Äripäeva teabevara toimetaja Eve Noormägi ja personalijuhtimise teabevara peatoimetaja Külli Gutmann.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456