4. jaanuar 2024

Trend koolitusmaailmas: töötaja arengusse panustatakse strateegiliselt

Marja Pille (vasakul), Kadi Piikov ja Helina Loor.
Foto: Katre Savi
Raadiosaate "Õppetund" aasta esimene saade teeb põgusa tagasivaate möödunud koolitusaastale ning suunab pilgu ette: mida toob 2024. aasta.

Millised on lõppenud koolitusaasta avaliku ja erasektori organisatsioonile ning koolitajatele, kuidas on üldine majandusseis mõjutanud koolituste tellimist, kuidas muutuvad koolitusprogrammid- ja vormid, et kohanduda muutuvate oludega ning vastata töötajate individuaalsetele vajadustele, kuidas toetab tehnoloogia koolitajat ja õppijat ning kuidas nügida töötaja enesejuhtimist ja vastutuse võtmist arengu ja õppimise teekonnal?

Külas on Eesti Energia töötajakogemuse juht Kadi Piikov, Sotsiaalkindlustusameti personaliosakonna juhataja Marja Pille ning Eesti Koolitus ja Konsultatsioonifirmade Liidu juhatuse liige ja Õpidisaini asutaja Helina Loor. Saatejuht on Katre Savi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456