Millised on hooajaliste töötajate motiveerimise ja hoidmise kõige suuremad väljakutsed, räägivad saatekülalised Stockmanni personalijuht Jane Pannel ja restoraniärimees Kristjan Peäske.
Stockmanni personalijuht Jane Pannel, restoraniärimees Kristjan Peäske ja saatejuht Alyona Stadnik Foto: Äripäev
Stockmanni personalijuht räägib oma kogemusest, kuidas nemad värbavad töötajaid näiteks Hullude Päevade kampaania raames. Kuidas värvata suveks parimad ja kuidas hoida suhteid tugevana nii töötajate kui ka klientidega?
Majanduslikult keerulisemal ajal pööratakse kuludele aina rohkem tähelepanu ning seetõttu on tavaline, kui juhtkond nõuab tõestust tehtud või tehtavate investeeringute vajalikkuse osas. Ühelt Eesti ettevõttelt päris juhtkond aru, kui kasulik on täpse tööaja planeerimise tarkvara ning selgus, et see hoidis kokku kümneid ja sadu graafikuväliselt paberile märgitud töötunde kuus.