Autor: Multilingua Keelekeskus • 14. veebruar 2020

Mitut keelt räägivad teie ettevõtte töötajad?

Kas teate, mitut keelt oskavad teie kolleegid? Või mitut keelt osatakse teie ettevõttes kokku?

Üllatavad küsimused, aga eduka äri oluliseks näitajaks on muu hulgas ka töötajate rahulolu, kultuuridevahelised teadmised ja keeleoskus.

- Keelteoskus suurendab tööalast kompetentsi, enesekindlust ja tulemuslikkust, mis omakorda aitab kaasa ettevõtte arengule ja edule.

- Töötajad, kellele pakutakse uudseid enesearendamise ja õppimise võimalusi, tunnevad ennast rohkem seotuna ja õnnelikumana, kuna tööandjad investeerivad nende professionaalsesse ja isiklikku arengusse.

- Ja loomulikult on võõrkeelte oskus tänapäeva globaalses majanduses ülioluline.

Uut keelt õpitakse kõige paremini suheldes. Eriti tulemuslik on omandada uut keelt või süvendada olemasolevat keeleoskust just keelekeskkonnas. MULTILINGUA on 25 aastat pakkunud mitmekesist ja kvaliteetset keeleõpet Eestis. Nüüd soovime keeleõppevõimalusi veelgi laiendada, pakkudes uudse võimalusena keeleõpet keelekeskkonnas. Keelereis sobib nii olemasoleva keeleoskuse edasi arendamiseks kui ka täiesti uue keele omandamiseks. Vahvaid variante vastavalt teie ettevõtte soovidele on lõputult.

Siin on mõned loomingulised näited.

- Miks mitte kokku koguda teie ettevõtte itaalia toitude ja veinide armastajad, õppida ühiselt itaalia keelt, alguses Eestis ja siis koos Itaalias (või suunduda kohe Itaaliasse), võimalusega ühendada keeleõpe ja toidukultuur.

- Või minna ühise grupina omandama hispaania keelt Madridi või Malagasse. Ja pärastlõunati lisaks ekskursioonidele harjutada koos salsat või flamenkot.

- Või hoopis leida ettevõttes näiteks emad/isad ja lapsed, kes soovivad ühise grupina arendada Maltal oma inglise keele oskust. Lapsed õpivad laste kursustel ja vanemad sobivates tasemegruppides. Kooliväline aeg veeta üheskoos ümbruskonda avastades.

- Või kasutada ära lihtsustunud viisatingimused ja minna üheskoos vene keele oskust värskendama ning Peterburi kultuuri ja arhitektuuriga tutvuma.

Võimalusi kombineerimiseks on tohutult. Kindlasti motiveerib ühine keelereis teie ettevõtte töötajaid, aitab kaasa tugeva meeskonna püsimisele, lojaalsuse süvenemisele ning omab positiivset mõju ettevõtte arengule praegu ja tulevikus.

Pakett koosneb tavaliselt keelekursusest, ööbimisest, lennujaamatransfeeridest, ekskursioonidest ja toitlustamisest. Keelekursused toimuvad grupi- või eraõppena või neid kahte õppevormi kombineerides.

Täpsemat infot keelereiside kohta leiate SIIT.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456