Autor: Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor • 31. mai 2023

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor avab sügisest uue mikrokraadikava juhtimiskonsultantidele

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor avab sügisest koostöös Eesti Konsultantide Assotsiatsiooniga uue mikrokraadi programmi „Konsultantide arenguprogramm”, millega võimaldatakse juhtimiskonsultantidel arendada oma kompetentse edukaks konsulteerimistööks ning valmistuda ette konsultandi kutseeksami sooritamiseks.
Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor.
Foto: MARIS TOMBA

„Mikrokraad on suurepärane võimalus panna töö kõrvalt alus oma unistuste karjäärile. See on läbimõeldud kursuste kava, mis annab uue pädevuse ühes kitsamas valdkonnas ja suutlikkuse tööturul paremini toime tulla. Mikrokraadid on loodud selleks, et kiirelt muutuvas maailmas saaks täiskasvanud õppija omandada paindlikult uusi teadmisi ja praktilisi oskusi,” selgitab Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor kvaliteedijuhtimise erialajuht Katriin Visnapuu.

Ta lisab, et mikrokraad on mugav viis läbida ühtse tervikuna ja süvendatult ühe valdkonna ained. Sellest tulenevalt koosneb mikrokraad enamasti kolmest või enamast tasemeõppe õppeainest ning õppe läbimist tõendab täiendusõppe tunnistus. Soovi korral toetab mikrokraad õpingute jätkamist tasemeõppes ning valitud õppekaval kõrghariduseni jõudmist.

Uue mikrokraadiprogrammiga alustab kõrgkool 5. oktoobrist 2023. Tegemist on mahuka kursusega, mis sisaldab 15 ainepunkti ja kestab 27. jaanuarini 2024. Programm koosneb viiest alamoodulist: konsultatsiooniprotsessi juhtimine, konsultandi tuumpädevused, andmekogumine- ja analüüs, juhtimine ning ökosüsteem ja trendid. Programm on ülesehitatud konsultandi kutsestandardi uuendamisprotsessiga paralleelselt, sest hetkel on Kutsekojas käivitunud konsultantide kutsestandardi uuendamine.

„Konsultantide arenguprogrammi” koolituspäevad toimuvad kord kuus neljapäevast laupäevani Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor (Suur-Sõjamäe 10a, Tallinn). Koolitajateks on Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor ja Eesti Konsultantide Assotsiatsiooni õppejõud ja tegevkonsultandid Endel Hango, Mait Rungi, Mare Kurvits, Tauno Õunapuu ja Tiia Tammaru.

Konsultantide mikrokraadi programmi ja ajakavaga saab põhjalikumalt tutvuda Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor Mikrokraadiprogrammide lehel, registreerimine on avatud ning kuni 22. juunini 2023 saab registreeruda soodushinnaga.

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor on Baltikumi suurima ärilinnaku Ülemiste City vaimne keskus. Meie eesmärk on kujuneda rahvusvaheliste talentide kogukonnaks ning olla Eestis targa tööjõu lisandumise vastutustundlik toetaja. Kõrgkoolis annab rakenduskõrghariduse erinevatel erialadel nagu ärindus ja haldus, informaatika ja infotehnoloogia, isikuteenindus, kunstid. Mainori magistriõppeprogrammid on hinnatud ja akrediteeritud rahvusvahelise hindamiskomisjoni poolt. Lisaks juhtimiskonsultantide mikrokraadile on koolis võimalik omandada mikrokraadi ka kvaliteedijuhtimissüsteemi ülesehitamise ning juhtimissüsteemide hindamine ja parendamise valdkonnas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456