Autorid: Merilin Merila, Jane Suu • 20. oktoober 2022

Hulgikaubanduse palga TOP: võitja maksab üle 8000-eurost keskmist palka

Hulgikaubandussektoris maksavad enam kui 6000 euro suurust keskmist brutotasu vaid neli ettevõtet. See-eest maksab võitja tasu üle 8000 euro. Vaata, kes on hulgikaubanduse parimad palgamaksjad!
Hulgikaubanduse parimad palgamaksjad.

Tabeli üldpilti vaadates võib öelda, et suurem osa ettevõtteid on töötajate töötasusid tõstnud, kuid osa on ka palku vähendanud. Siiski on tabelit vaadates näha, et väga paljud on oma positsiooni võrreldes eelmise aastaga kasvatanud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456