• 15.11.17, 11:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Saade "Töö ja palk" Äripäeva raadios

Täna kell 12 on Äripäeva raadio eetris kolmas saade sarjast "Töö ja palk".
Saade "Töö ja palk" Äripäeva raadios
  • Foto: Ergo Sander
Täna on saatejuht Helen Kõrgesaarel külas Ave Laas Targa Töö Ühingust ja Ragn Sellsi personalijuht Kaire Parve ning juttu tuleb erinevatest tööandja märgistest, mida ettevõtetel on võimalik taotleda. Saame selgust, mille poolest märgised üksteisest erinevad, kuidas toimub taotlemisprotsess, mida lõpuks märgis annab nii tööandjale kui ka töötajale ning kuidas on sellest kasu turunduses ja kommunikatsioonis.
Niisiis - raadio sagedusele 92,4 MHz ja juba veerand tunni pärast kuulama!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 17:11
Kuidas saada kaks ühes – tegus seminar ja meeldejääv loodusmatk?
Sobiva seminariruumi leidmine, mis oleks pealinnast piisavalt kaugel, et pakkuda rahu, kuid samas varustatud kõigi vajalike tehniliste lahendustega, on keeruline leida. Veelgi keerulisemaks läheb paiga leidmine siis, kui peale seminari oleks soov ka mõnus matk korraldada, jalgrattaga sõita või lihtsalt maitsvat toitu nautida. Ent selline koht on olemas – Aegviidu Tervisedepoo just seda kõike pakub.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele