Autor: Helen Roots • 23. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saade „Töö ja palk” võtab luubi alla diferentseeritud tasustamise

Pro Konsultatsioonide juht ja juhtimiskonsultant Mait Raava ning Palgainfo Agentuuri juht ja asutaja Kadri Seeder
Foto: Andras Kralla
Tänases Äripäeva raadio saates „Töö ja palk” tuleb juttu sellest, milliste vahenditega hinnata, hoida ja motiveerida oma staare ehk võtmetöötajaid.

Stuudios on külas Pro Konsultatsioonide juht ja juhtimiskonsultant Mait Raava ning Palgainfo Agentuuri juht ja asutaja Kadri Seeder.

Arutleme tulemustasude teemal ning vastuse leiavad küsimused kas ja millal eelistada kompetentsustasu tulemustasule, kas maksta meeskonna või individuaalset tulemustasu, kas palganumber peaks olema avalik ning kas oleks otstarbekas maksta oma staartöötajatele püsivalt kõrgemat töötasu. Samuti uurime, kui suur on Eestis palgalõhe tippjuhtide ja teiste töötajate vahel.

Saade on eetris täna, 23. mail kell 13.00-14.00 Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz ning on järelkuulatav ka podcastina Äripäeva raadios ja leitav Personaliuudised.ee lehel rubriigi Podcastid” all. Samas kohas on võimalik kuulata ka varasemaid saateid.

Saadet juhib Personaliuudiste juht Helen Kõrgesaar.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456