Saade „Töö ja palk” võtab luubi alla diferentseeritud tasustamise

toojapalk
Pro Konsultatsioonide juht ja juhtimiskonsultant Mait Raava ning Palgainfo...

Tänases Äripäeva raadio saates „Töö ja palk” tuleb juttu sellest, milliste vahenditega hinnata, hoida ja motiveerida oma staare ehk võtmetöötajaid.

Stuudios on külas Pro Konsultatsioonide juht ja juhtimiskonsultant Mait Raava ning Palgainfo Agentuuri juht ja asutaja Kadri Seeder.

Arutleme tulemustasude teemal ning vastuse leiavad küsimused kas ja millal eelistada kompetentsustasu tulemustasule, kas maksta meeskonna või individuaalset tulemustasu, kas palganumber peaks olema avalik ning kas oleks otstarbekas maksta oma staartöötajatele püsivalt kõrgemat töötasu. Samuti uurime, kui suur on Eestis palgalõhe tippjuhtide ja teiste töötajate vahel.

Saade on eetris täna, 23. mail kell 13.00-14.00 Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz ning on järelkuulatav ka podcastina Äripäeva raadios ja leitav Personaliuudised.ee lehel rubriigi Podcastid” all. Samas kohas on võimalik kuulata ka varasemaid saateid.

Saadet juhib Personaliuudiste juht Helen Kõrgesaar.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Valdkonna töökuulutused